Természetes pihenés Abaúj szívében

MENÜ

 

Tisztelt Hölgyek és Urak!

 

Családunk igen nagy gondot fordít arra, hogy a hozzánk betérő, akár éhes, akár szomjas, vagy akár pihenésre vágyó vendégek ízlésének megfelelő, valamint igényeiket mindenben kielégítő vendéglátást biztosítunk éttermünkben és panziónkban.

 

Vendéglátó központunk Boldogkőváralja szívében, a Kossuth Lajos utcában várja Önöket, központi, ám mégis nyugodt, csendes környezetben.

 

Az éttermünk a legnagyobb kínálattal rendelkezik. Az étlapon található gazdag választékból az ínyencek is megtalálják a kedvükre valót. Éttermünk vendégbarát áraival nagyszerűen alkalmas baráti találkozók, családi ünnepek, üzleti ebédek, bensőséges meghitt baráti beszélgetéssel párosuló elegáns vacsorák és fogadások lebonyolítására is.

 

Ha Ön látogatóként érkezik falunkba és pihenésre, éjszakai szállásra van szüksége, legyen fogadónk vendége! Mivel a falu központjában vagyunk, közvetlen szomszédságunkban  nevezetesség is található (mint például a Péchy Kastély és Őspark), de nem elhanyagolható a Kék Túra vonal leágazása sem.

 

 

Legyenek törzsvendégeink és meglátják, mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Önök azt kapják, amit joggal várnak el tőlünk: jó hangulatot, gondtalan szórakozást, kellemes pihenést és kikapcsolódást.

 

Szeretettel várjuk Önöket gyermekeik és unokáik társaságában!

 

Érezzék jól magukat nálunk!

Hírek

  • Vendégeinkért történik
    2010-12-21 01:38:52

    Pozitív hírként említeném meg, hogy fogandónkat átalakítjuk felújítjuk.Ezen felújítással is azt a célt szeretnénk szolgálni, hogy vendégeink akik betérnek hozzánk vagy akár több napra megszállnak minél kellemesebben komfortosabban érezzék magukat.

     

    Németh Attila

Szavazás

Milyennek találta a nálunk töltött időt és a fogadónkat ?
megfelelő
kitűnő
rosz
Asztali nézet